• webdesign
  • webhosting
  • software
  • meer

Archytas onwikkelt oplossingen op het grensvlak van elektrotechniek en informatietechniek. Daarbij kan men denken aan internetgestuurde software zoals websites, internetapplicaties of internet front-ends voor de besturing van elektronica.

professional solutions

webdesign
Archytas ontwikkelt dynamische websites met content management systeem en web applicaties voor ondernemingen en organisaties (evt. ook voor particulieren). Bovendien kan Archytas u professionele hosting (datacenter in Amsterdam, cPanel) aanbieden.

zoekmachine optimalisatie
Archytas past uw website aan (zoekmachine-vriendelijke urls, juiste informatie in de pagina's) voor een goede indexering in zoekmachines en meldt de website aan bij de belangrijkste zoekmachines.

automatisering
Archytas kan uw elektrische machines/apparatuur automatiseren. Wilt u werken vanaf ��n locatie en niet steeds door uw hele bedrijf heenwandelen om apparaten/machines te controleren of te besturen. Archytas maakt het u makkelijk, wij kunnen apparaten bestuurbaar maken via internet zodat u via iedere locatie met internet de toestand van de apparaten kunt aflezen en de apparaten kunt besturen. Archytas richt zich voornamelijk op het MKB, voor mechanisering, robotisering en het automatiseren bij grote ondernemingen hebben wij op het ogenblik niet de capaciteit.

projecten
Archytas kan voor u een project uitvoeren op het grensvlak van informatietechnologie en elektrotechniek. Wij kunnen dit project bij ons uitvoeren of tijdelijk binnen uw bedrijf hieraan werken. Neemt u contact met ons op om te zien of wij de juiste expertise in huis hebben.

Contact
E: info @archytas.nl

Laan van Wateringse Veld 711
2548 BN Den Haag

06 14157509
Tip
Webhosting Archytas biedt ook webhosting aan vanaf
€3,75 p.m.
Wist u dat?
Web 2.0 Archytas ontwikkelt speciaal voor het beheer van uw website op maat gemaakte CMS systemen die niet onder doen voor desktop applicaties door het gebruik van AJAX technologie.