• webdesign
  • webhosting
  • software
  • meer
professional solutions

Automatisering

U loopt voortdurend door uw bedrijfspand om te kijken of alles nog goed gaat? Wat dacht u ervan als u vanaf uw werkplek (computer) kon zien of uw apparaten correct functioneren, wat de toestand ervan is? Wat dacht u ervan als u thuis of op welke locatie dan ook uw apparaten een opdracht kon geven?

Archytas kan uw elektrische machines/apparatuur automatiseren. Wilt u werken vanaf ��n locatie en niet steeds door uw hele bedrijf heenwandelen om apparaten/machines te controleren of te besturen. Archytas maakt het u makkelijk, wij kunnen apparaten bestuurbaar maken via internet zodat u via iedere locatie met internet de toestand van de apparaten kunt aflezen en de apparaten kunt besturen. Archytas richt zich voornamelijk op het MKB, voor mechanisering, robotisering en het automatiseren bij grote ondernemingen hebben wij op het ogenblik niet de capaciteit.

Archytas heeft het proces van koffie halen geautomatiseerd. Met het Coffee on Demand systeem kan het koffiezetapparaat via internet bediend worden. Dit is gecombineerd met een robotkarretje dat de koffie wegbrengt. Het automatiseren van uw koffiezetapparaat zal u wellicht niet veel opleveren/besparen, maar er zijn talloze toepassingen denkbaar waar dit wel het geval zal zijn.

Contact
E: info @archytas.nl

Laan van Wateringse Veld 711
2548 BN Den Haag

06 14157509
Tip
Webhosting Archytas biedt ook webhosting aan vanaf
€3,75 p.m.
Wist u dat?
Web 2.0 Archytas ontwikkelt speciaal voor het beheer van uw website op maat gemaakte CMS systemen die niet onder doen voor desktop applicaties door het gebruik van AJAX technologie.