• webdesign
  • webhosting
  • software
  • meer

Hieronder treft u projecten aan die door Archytas zijn uitgevoerd of waar op het moment door Archytas aan gewerkt wordt.

Web (application) design

Tradey. Tradey is een platform met beleggingsinformatie en een slimme bot die op basis van de marktomstandigheden advies geeft voor je beleggingsstrategie.

DutchSense platform. Het IoT platform DutchSense van Abel Sensors beheert en rapporteert over sensoren voor fietsenstallingen, kantoortoepasingen en de vulgraad van oracs.

SeeViews: SeeViews is een app voor het maken en delen van video reviews.

The Compass: Voor Liberty Global zijn er uitbreidingen gemaakt op de Shary / The Compass applicatie om intern KPIs en informatie over de organisatie te delen.

Woningbieder: Woningbieder maakt het mogelijk je huis snel te verkopen. Het platform ontvangt dagelijks vele aanvragen van mensen die hun woning willen verkopen en op basis van marktfactoren kan al binnen 24 uur een eerste bod op je huis uitgebracht worden. De applicatie zoekt automatisch de informatie op die beschikbaar is voor een object zodat er snel gehandeld kan worden.

webdesign vrijgezellenfeest.nlVrijgezellenfeest.nl: De website Vrijgezellenfeest.nl, een portaal voor het organiseren van een vrijgezellenfeest is door Archytas van de grond af aan opnieuw opgebouwd. De site is op basis van ons eigen CMS, vrijwel alles is aanpasbaar en meetbaar. De site is zoekmachinevriendelijk en trekt dagelijks vele geïnteresseerde bezoekers.

webdesign roderik.netRoderik.net: Dit is mijn persoonlijke website voorzien van een Wordpress weblog met enkele plugins en een hoofddeel waar ik informatie en non-informatie publiceer. Het menu en de pagina's worden dynamisch gegenereerd vanuit server-side templates. De site trekt ongeveer 200 unieke bezoekers per dag.

webdesign top100nederland.netTop 100 Nederland: Dit overzicht van meest populaire websites (op basis van stemmen) is een van de eerste sites die veel bezoekers trok en trekt (enkele duizenden deelnemers). Helaas moest door omstandigheden de site verhuisd worden waardoor deze tijdelijk niet functioneel is. Binnenkort, is de bedoeling, wordt de site weer functioneel met een geheel nieuw stemsysteem.

webdesign kinderuitje.nlKinderuitje.nl: Kinderuitje.nl is sinds kort operationeel. Het is het portaal voor kinderuitjes. Op het ogenblik kun je je gratis aanmelden. Voor kinderuitje wordt een dedicated CMS gebaseerd op het standaard CMS gebruikt en delen zijn met gebruik van nieuwe technieken zoals AJAX geïmplementeerd.

Rebuspuzzel.nl: Rebuspuzzel.nl biedt wekelijks een rebuspuzzel (beeldcrypto), tips voor het oplossen van rebussen, een synoniemenzoeker en nieuws omtrent puzzels en rebussen.

webdesign freezingcold.nlFreezingcold.nl: Freezingcold.nl is een door Archytas ontwikkeld wintersportportaal met informatie over wintersportplaatsen en wintersportgebieden. De meeste skigebieden zijn voorzien van actuele sneeuwhoogtes, informatie over liften. Ook is er een wintersportforum.

freezingcold.net winter sports portalFreezingcold.net: Freezingcold.net is a winter sports web site targeted on an international audience.

Coffee on Demand: Presentatiewebsite over het afstudeerproject. Archytas is opgericht tijdens dit project. Het project betrof de ontwikkeling van een via een website aangestuurde robot die koffie serveert.

Multistairs.nl: Dit is een opdracht voor de ontwikkeling van een website voor een nieuw traprenovatie bedrijf. Het project ligt (tijdelijk) stil.

Googlevrienden.nl: Een website, nog volop in aanbouw, met informatie over alle diensten van Google en met name de instant messaging dienst Google Talk. Het is de bedoeling dat je hier binnenkort je profiel kan aanmaken en dat je talkvrienden kan vinden die dezelfde interesses hebben. Google Talk is een programma vergelijkbaar met Skype en Windows Live Messenger, maar zonder overdadige features.

VoortrekkersenBaanbrekers.nl: Themasite over het nieuwe boekje "Voortrekers en Baanbrekers" van Boris van der Ham (D66).

HetKaartje.nl: Een website voor het verzenden van e-cards wordt hier ontwikkeld.

metofzondergod.nl: In de planning, een website over religie met een objectieve cursus ter verkenning van religie om te helpen een richting (atheïsme, agnosticisme of theïsme) te kiezen.

jouwofferte.nl: Een webapplicatie om eenvoudig offertes aan te vragen voor je klus, opdracht of de aanschaf van producten. Het bied een groot aantal rubrieken aan, zodat je hier altijd terecht kan met iedere offerteaanvraag.

hervulbarecartridges.nl: Webshop in aanbouw voor de verkoop van replacable cartridges en CISS systemen voor hervullen van cartridges.

Prijzenindex: Een website om eenvoudig prijzen van een product te bekijken voor verschillende online shops. Je kunt nu ook de goedkoopste tankstations, de hoogste spaarrente en de laatste bieraanbiedingen hier vinden.

definitieboek.nl: Vind definities voor begrippen of concepten.

jouwvacatures.nl: Overzicht van vacatures per stad.

Zoekmachine optimalisatie

- Vrijgezellenfeest.nl
- Top 100 Nederland
- Vloerenmarkt.nl

Bannerontwerp

- Vrijgezellenfeest (macromedia flash)
- InHome Shop Internet Sales Solutions (gif,jpeg)

Software

Op het ogenblik is er nog geen stand-alone software voor derden ontwikkeld.

- Applets (Java)
- Coffee on Demand Client (Java, web frontend)
- Coffee on Demand Client (Delphi, stand-alone applicatie)
- Embedded webserver CGI services

Elektronica

Op het ogenblik is er nog geen elektronica voor derden ontwikkeld.

- Stappenmotor controller
- microprocessor temperatuurregeling

Moodle cursussysteem voorbeeld

Contact
E: info @archytas.nl

Laan van Wateringse Veld 711
2548 BN Den Haag

06 14157509
Tip
Webhosting Archytas biedt ook webhosting aan vanaf
€3,75 p.m.
Wist u dat?
Web 2.0 Archytas ontwikkelt speciaal voor het beheer van uw website op maat gemaakte CMS systemen die niet onder doen voor desktop applicaties door het gebruik van AJAX technologie.