• webdesign
  • webhosting
  • software
  • meer
webdesign

Webdesign

Een website is belangrijk voor uw onderneming of organisatie. Het kan de omzet verhogen, uw service verbeteren of de kosten reduceren.

Archytas ontwikkelt websites en webapplicaties. Wij leveren maatwerk voor iedere klant, ongeacht de functie die uw website moet hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Informeren
De website kan uw bezoekers van informatie voorzien over uw bedrijf of organisatie.

Communiceren
De website kan formulieren, contact gegevens, een terugbelservice of realtime chat functionaliteit bieden om in contact te komen met uw (potentiële) klanten.

Verkopen
Een website kan dienen als verkoopkanaal. Denkt u bijvoorbeeld aan het tentoonspreiden van uw actuele assortiment of een online shop.

Elektronisch zaken doen
De website kan naast bovengenoemde functies gebruikt worden om elektronisch zaken te doen. Bijvoorbeeld inkoop, logistiek, of het bijhouden van ziekmeldingen. Hiervoor kunnen 'restricted areas' gemaakt worden die alleen toegankelijk zijn voor de juiste doelgroep (bv. leveranciers, werknemers).

Enkele voordelen van een website op een rijtje:
- WERELDWIJD: Een website kan wereldwijd bekenen worden.
- INTERACTIEF: Er kan een directe wisselwerking plaatsvinden tussen uw bedrijf en de bezoeker van uw website.
- MULTIMEDIAAL: Een website kan meerdere media bevatten, zoals bewegende beelden en geluid om een geheel eigen indruk achter te laten.
- SNEL: Een website levert de bezoeker direct informatie op.
- 24/7: Een website is iedere week, elke dag op ieder tijdstip te bezoeken.
- UP TO DATE: Een website is eenvoudig te actualiseren. Bezoekers kunnen snel zien of er nieuws is.

Waarom Archytas?
Archytas heeft de expertise om alle gewenste functionaliteiten in uw website in te bouwen. Daarvoor gebruiken we server side technologieën zoals PHP, ASP en wordt er dikwijls een database (MySQL, Access) gebruikt. We kunnen client side scripting (JavaScript, VBScript) of Flash toepassen voor de bediening van de website. Ook kan een applicatie ontwikkeld worden voor op de website, bijvoorbeeld in Java of als ActiveX. Bovendien hebben wij oog voor design en gebruiksvriendelijkheid. Bij de realisatie van de website houden wij design en functionaliteit strikt gescheiden zodat er een optimaal resultaat ontstaat waarbij de designer geen concessies hoeft doen aan de techniek en de techniek niet aan het design.

Contact
E: info @archytas.nl

Laan van Wateringse Veld 711
2548 BN Den Haag

06 14157509
Tip
Webhosting Archytas biedt ook webhosting aan vanaf
€3,75 p.m.
Wist u dat?
Web 2.0 Archytas ontwikkelt speciaal voor het beheer van uw website op maat gemaakte CMS systemen die niet onder doen voor desktop applicaties door het gebruik van AJAX technologie.