• webdesign
  • webhosting
  • software
  • meer
profiel

Archytas is een bedrijf dat opgericht is door studenten. Geïnspireerd door de mogelijkheden van elektronica en internet wilden wij onze kennis verbreden en toepassen waar dat mogelijk is.

Archytas richt zich op het ontwikkelen van webtoepassingen in de ruimste zin. Het wil zich focussen op het ontwikkelen van internetgestuurde en/of internetgeregelde elektronica. Daarnaast kunnen er professionele websites ontwikkeld worden. Hieronder worden dynamische websites met een deugdelijk content management systeem bedoeld. Daarbij hebben wij oog voor design en gebruiksvriendelijkheid.

Archytas is een kennisgerichte onderneming. Het verwerven van kennis omtrent elektrotechniek en ICT is voor ons het belangrijkste doel. We streven er naar onze huidige kennis in praktijk te brengen en nieuwe kennis op te doen. Voor de werknemers is Archytas in eerste instantie een investering in hunzelf.

Archytas laat zich inspireren door de gelijknamige Griekse wiskundige, Archytas van Taras. Archytas was een pythagoreïsch wijsgeer en staatsman, een vriend van Plato. Hij wordt vaak als grondlegger van de Pythagoreïsche wiskunde beschouwd. Hij leerde de verdubbeling van de kubus door een ruimteconstructie. Op zijn naam staan vele uitvindingen en ontdekkingen, o.a. de constructie van automata (bijv. een houten duif die kon vliegen) en een wiskundige behandeling van de mechanica.

Contact
E: info @archytas.nl

Laan van Wateringse Veld 711
2548 BN Den Haag

06 14157509
Tip
Webhosting Archytas biedt ook webhosting aan vanaf
€3,75 p.m.
Wist u dat?
Web 2.0 Archytas ontwikkelt speciaal voor het beheer van uw website op maat gemaakte CMS systemen die niet onder doen voor desktop applicaties door het gebruik van AJAX technologie.