• webdesign
  • webhosting
  • software
  • meer
boeken

Archytas van Taras (428 - 347 v.C.) kende een methode om de inhoud van een kubus te verdubbelen en ontwikkelde een vliegende houten duif. Hij stierf 347 v.C., maar wij gaan verder...

Archytas, hoewel een klein bedrijf, heeft een grote hoeveelheid kennis op het gebied van informatietechnologie, elektrotechniek en kunstmatige intelligentie. Doordat wij constant trachten onze kennis te verdiepen en te verbreden kunnen wij momenteel een breed scala aan technologieën toepassen. Enkele disciplines die wij beschikken, of technologieën waarmee wij vertrouwd zijn, zijn de volgende:

Java, (X)HTML, AJAX (Web 2.0), Javascript, CSS, PHP, ASP, Flash, C, Delphi, VHDL, Visual Basic, ASM.

Wenst u andere technologieën toe te passen neem dan contact op. We zijn dikwijls bereid ons daarin te verdiepen, of wij kunnen u wellicht een alternatieve oplossing aanbieden.

Als voorbeeld van het feit dat Archytas de technologie van vandaag en niet van gisteren implementeert zou ik u kunnen wijzen op het door Archytas zelf ontwikkelde content management systeem. Een CMS (content management system) is een systeem voor het beheer van uw website. Onze variant hierop is gebaseerd op objecten, in tegenstelling tot veel andere CMS oplossingen. Bovendien zijn we er mee bezig het CMS front-end om te bouwen naar Web 2.0 technologie waardoor u het beheersysteem met uw webbrowser net zo prettig werkt als een programma op uw pc. In technische zin waren de verschillen met de programma's op de pc veelal te wijten aan het gebruik van een interfaceontwerp dat op de PC middels borderlayout kon (flexibel, paletten e.d., schaalbaar) en dat een pagina niet herladen hoeft te worden wanneer men iets veranderd en dat is nu ook mogelijk middels asynchrone updates (AJAX).

Contact
E: info @archytas.nl

Laan van Wateringse Veld 711
2548 BN Den Haag

06 14157509
Tip
Webhosting Archytas biedt ook webhosting aan vanaf
€3,75 p.m.
Wist u dat?
Web 2.0 Archytas ontwikkelt speciaal voor het beheer van uw website op maat gemaakte CMS systemen die niet onder doen voor desktop applicaties door het gebruik van AJAX technologie.