• webdesign
  • webhosting
  • software
  • meer
zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

77% van de internetgebruikers vindt websites via zoekmachines. Het optimaliseren van uw website en het aanmelden op de juiste wijze kunnen wij voor u verzorgen.

Bij het optimaliseren van een website voor zoekmachines, of meer in het algemeen, het trekken van bezoekers naar uw website, moet op een aantal aspecten worden gelet. Hieronder brengen wij enkele aspecten onder de aandacht.

Een goede ranking "positie in zoekmachines" is afhankelijk van externe verwijzingen naar uw website. Deze externe verwijzingen moeten van hoge kwaliteit zijn. De websites die verwijzen naar uw site dienen te passen bij de inhoud van uw website. De websites dienen met een geschikte omschrijving te verwijzen naar uw website.

De website moet bekend zijn bij de zoekmachine. Daartoe kan de website aangemeld worden bij de bekende zoekmachines en directory services. Een goede website wordt dikwijls ook zonder aanmelding juist geindexeerd.

De webpagina's uit uw website dienen van een goede kwalteit te zijn. Ze dienen te voldoen aan de standaarden zoals die door het Wold Wide Web consortium zijn bepaald. Ze dienen voorzien te zijn van belangrijke meta-tags.

De website moeten goed indexeerbaar zijn. Daartoe dient een goede structuur in de website aanwezig te zijn. Dynamische webpagina's moeten een goed beschrijvende url hebben, bij voorkeur zonder parameters in de vorm van ?parameter=waarde. In veel gevallen kunnen we de notatie van deze parameters aanpassen.

De toegepaste technieken verschillen van website tot website. We raden u aan een offerte te vragen. Daartoe kunt u ons een e-mail sturen (info @archytas.nl).

Nieuws: We ontwikkelen een populairste zoekwoorden statistiek.

Contact
E: info @archytas.nl

Laan van Wateringse Veld 711
2548 BN Den Haag

06 14157509
Tip
Webhosting Archytas biedt ook webhosting aan vanaf
€3,75 p.m.
Wist u dat?
Web 2.0 Archytas ontwikkelt speciaal voor het beheer van uw website op maat gemaakte CMS systemen die niet onder doen voor desktop applicaties door het gebruik van AJAX technologie.