• webdesign
  • webhosting
  • software
  • meer

Computers

Woont u in de omgeving van Gieten, dan kunnen wij in nauw overleg met u een computer voor u samenstellen en gebruiksklaar leveren. We geven een advies dat zeer goed bij uw gebruikswensen aansluit. U betaalt dus niet voor onderdelen die u wellicht niet zou gebruiken in een standaard pc en u krijgt een pc die voldoet aan uw wensen betreft uiterlijk, prestatie, geluidsniveau en natuurlijk budget.

Budget

Wij kunnen u een computer leven voor een aantrekkelijke prijs. Dit is mogelijk doordat we gebruik maken van verschillende leveranciers voor de onderdelen van de pc. Dat brengt wel met zich mee dat de levertijd soms iets langer is dan bij andere computerwinkels, maar over het algemeen gaat dit wel vrij vlot. De prijs blijft ook laag doordat we weg kunnen laten wat u niet per se nodig heeft (een tv kaart als u toch geen tv wilt kijken op de pc, of bv. een dure grafische kaart als u toch nooit nieuwe 3D spellen speelt). Bovendien kunt u ervoor kiezen de mogelijkheden open te houden om later alsnog dergelijke functionaliteit toe te voegen aan het systeem.

Geluidsniveau

Uit onderzoek blijkt dat veel frequente pc gebruikers zich ergeren aan het geluidsniveau van ventilatortjes in het systeem. Hoewel ventilators steeds stiller worden, kan ook gekozen worden voor iets duurdere ventilators (fans) die vaak zeer stil zijn. Als u echt een stil systeem wilt hebben kunt u waterkoeling overwegen (hoewel dat ook niet altijd perfect is). Een stil systeem is uiteraard wat duurder dan een minder stil systeem terwijl u daar nauwelijks/geen verschil betreft prestatie voor terugkrijgt.

Uiterlijk

Met name de kast, de monitor en het toetsenbord/muis bepalen het uiterlijk van de computer. Er zijn behoorlijk wat verschillende behuizingen op de markt. Aan de hand van uw voorkeur voor een kleur, kunnen we bij uw offerte wat afbeeldingen van deze onderdelen bijsluiten om een indruk te wekken van hoe deze eruit zien. U wilt immers niet dat uw dure Porsche eruitziet als een Lada. Tenzij u natuurlijk van plan bent de computerkast ergens weg te stoppen.

Prestatie

We streven ernaar de componenten in uw pc zeer goed op elkaar af te stemmen om tot een optimale prestatie te komen binnen het budget.

Contact

Het in overleg samenstellen van een computer neemt wel wat tijd in beslag, we willen graag dat u globaal weet welke keuzes we voor u nemen. Als u een offerte wilt na een gesprek kunt u via e-mail of telefonisch contact opnemen. Onze contactgegevens ziet u hier rechtsboven op de pagina.

Contact
E: info @archytas.nl

Laan van Wateringse Veld 711
2548 BN Den Haag

06 14157509
Tip
Webhosting Archytas biedt ook webhosting aan vanaf
€3,75 p.m.
Wist u dat?
Web 2.0 Archytas ontwikkelt speciaal voor het beheer van uw website op maat gemaakte CMS systemen die niet onder doen voor desktop applicaties door het gebruik van AJAX technologie.